dijous, 25 de febrer del 2010

III Jornades de la Vall del Corb


Associació VALL del CORB vol informar-vos de la celebració de les III Jornades de la Vall del Corb i convidar-vos especialment a assistir-hi, donat que enguany volem plantejar una reflexió col.lectiva i participada sobre la Vall.

Com deveu saber, des de la seva creació l’any 2000, l’Associació Vall del Corb ha impulsat la celebració de jornades de reflexió i debat al voltant de la dinamització, el desenvolupament i el futur d’aquesta Vall. Enguany, aprofitant la imminent creació del Consorci pel Desenvolupament de la Vall del Corb, proposem unes jornades per tal de conèixer, compartir i debatre sobre diferents exemples específics d’actuacions en l’àmbit rural de caràcter innovador així com compartir i discutir-ne quines estratègies podrien ser útils en el nostre context, des d’una perspectiva de futur i de dinamització d’aquesta zona.


Per a l’Associació, una jornada com aquesta representa un espai molt ric d’intercanvi, discussió i propostes. Donat que el treball de la vostra entitat i/o empresa està directament vinculat a la realitat de la Vall, creiem que la vostra participació segur que aportarà elements positius.

Esperant poder comptar vosaltres, quedem a la vostradisposició per a qualsevol pregunta o informació addicional. Per a inscriure’s o demanar-nos altres informacions podeu trucar al 639 81 15 12 (Dolors).
El preu d’inscripció és de 10 euros (inclou el dinar) i es celebrarà al Balneari de Vallfogona de Riucorb, Dissabte 13 de Març de 2010


Agenda:


10,00Benvinguda Associació Vall del Corb i Autoritats
10,15Xerrada introductòria: “Desenvolupament rural i eines d’intervenció” Fundació CEDRICAT
Solsona
11,00Pausa-cafè
11,30“Els territoris serens” : experiència de dinamització territorial Montse Barniol Alcaldesa d’Alpens
12,15 Projecte “Abraza la tierra” – Projecte de Cooperació Interterritorial d’acollida de nous pobladors a zones rurals Joaquín Lorenzo Alcalde de Torrecilla de Alcañiz (Baix Aragó)i gerent d’OMEZYMA (grup coordinador del projecte)
13,00 Desenvolupament Sostenible local: Diagnosi participativa i Pla d'Acció Integral al Solsonès Marina Vilaseca Fundació L’Arada (Solsonès)
13,45 La valorització de la pedra en sec a La Fatarella: una experiència inèdita Neus Borrell La Fatarella, Terra Alta
14,00 El banc de terres d’Ulldecona Josep-Lluís Millán Masdéu Primer tinent d’alcalde d’Ulldecona
14,00 Dinar
15,00 Taller participatiu
Equip de facilitació: ARC Mediació Ambiental
17,00 Fi de la jornadaAssociació Vall del Corb

Atentament,

Associació VALL del CORB
Rocafort de Vallbona, Febrer de 2010.