dimarts, 7 de juny del 2011

Guimerà arrasa al Concurs de Teatre Amateur de Tàrrega

Tàrrega. El Grup de teatre Wigmar de Guimerà es va adjudicar, en la seva primera presentació a un concurs de teatre, un total de sis trofeus:

- A la millor presentació escènica
- Al millor actor i actriu secundaris
- A la segona millor direció
- Al segon millor grup
- A la millor votació del públic

Espectacular doncs el debut al 23é Concurs Amateur de Teatre Ciutat de Tàrrega que organitza la Benèfica Agrupació Teatral BAT.


Els guardons es van entregar diumenge 5 de juny a la matinada. La companyia WIGMAR està formada per 15 membres i està an actiu des de fa 15 anys. La seva activitat escència protagonitza entre d'altres, des de fa anys el Mercat Medieval de Guimerà. Aquesta primera presentació a Tàrrega ha estat amb l'obra de Dipietro i Roberts, L'Apassionant món de la parella.
Al concurs s'hi van presentar un total de 58 grups de teatre amateur de tot Espanya, un 30% mes que l'edició passada. Vuit grups van quedar finalistes. De Lleida, a part del grup Wigmar va participar també el grup La Inestable 21 amb l'obra Fosquo que es va adjudicar el tercer premi a l'actriu secundària. Les escenificacions s'han fet al Teatre de l'Ateneu de Tàrrega de març a maig amb una mitjana de 250 espectadors per sessió.

Tot un èxit pel nostre grup de teatre WIGMAR.

MOLTES FELICITATS!!!!!!!!!!